Wednesday , January 24 2018

Aer Lingus

Obroci na letovima Aer Lingusa ovisi o tome gdje letite. Svi putnici na long-haul letovima imaju pravo na besplatne obroke i grickalice dok putnici koji lete unutar Europe moraju platiti za obroke.

Ekonomski razred – europski letovi

Obroci na ovim letovima mogu se kupiti od Clodagh’s Kitchen za Bia menu. Možete kupiti obroke kao što su pileći ili punjeni sendviči, muffine od kupina, svježu voćnu salatu, sirnu platu i druge vrste sendviča.

Long-haul letovi – unaprijed plaćeni obroci

Na ovim letovima vam je na raspolaganju Bia menu sa kojim možete proširiti vaš obrok na obrok sa 3 slijeda a koji je osmišljen od strane chefa. Obroci uključuju losos, pečenu piletinu ili steak koji su servirani sa čajem ili kavom i uz koje je na raspolaganju bijelo ili crno vino.

Posebni obroci

Posebni obroci se nude isključivo na međunarodnim long-haul letovima i moraju biti rezervirani najmanje 24 sata prije leta a neki od njih su: dječji obrok, bezglutenski obrok, kosher obroci, niskokalorični obroci, vegetarijanski obroci i mnogi drugi.

Long-haul letovi – ekonomski razred

Besplatni obroci su još uvijek besplatni na ovim letovima a uključuju pića na baru, topli obrok sa kavom ili čajem kao i izbor raznih grickalica.

Poslovni razred

Obroci u poslovnom razredu će najčešće uključivati šampanjac prije leta, usluge bara na letu i toplih kanapea, obroke, desert kao i veliki izbor sireva kao i mogućnost dodatnog obroka tijekom leta.

Menu

Za najnovije Bia menu na europskim letovima kliknite ovdje

izvor: inflighfeed

 

About admin

Check Also

Aeroflot

Obroke na letovima Aeroflota priprema Aeromar. Doručak, ručak i večera se servira na letovima između …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *