Wednesday , January 24 2018
Home / Catering u zrakoplovima / Aegean airlines

Aegean airlines

Obroci kod Aegean airlines mogu varirati ovisno o trajanju leta i razredu vaše zrakoplovne karte. Na grčkim domaćim linijama servira se ograničen broj grickalica i pića ovisno u kojem razredu putujete. Zrakoplovna kompanija promovira grčku kuhinju kroz njihov “Okusi Grčke” menu koji se nudi u ekonomskom i poslovnom razredu.

Ekonomski razred

Na grčkim domaćim linijama, grickalice kao što su kroasani ili oraščići serviraju se zajedno sa hladnim ili toplim napitcima. Na međunarodnim linijama nude se topli obroci ili “kutije” sa grickalicama (ovisno o duljini leta) najčešće sa tipičnim grčkim jelom.

Poslovni razred

Na grčkim domaćim linijama putnicima u poslovnom razredu biti će ponuđeno hladno predjelo. Na međunarodnim linijama kompanija nudi dva topla obroka a trenutno kompanija pregovara sa chefom Nikos Sarantosom kako bi ponudili tradicionalni grčki menu sa najkvalitetnijim sastojcima.

Posebni obroci

Posebni obroci moraju se naručiti najmanje 24 sata prije leta a najčešće prilikom kupnje karte. U ponudi samo na međunarodnim letovima: dijabetički obrok, plata sa voćem, bezglutenska hrana, kosher, niskokalorična hrana, orijentalna hrana, vegetarijanska i mnoge druge vrste obroka.

izvor: inflightfeed

About admin

Check Also

Aeroflot

Obroke na letovima Aeroflota priprema Aeromar. Doručak, ručak i večera se servira na letovima između …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *