Wednesday , January 24 2018
Home / Aviokompanije / EBA: Priznanje za Air Pannonia

EBA: Priznanje za Air Pannonia

Sinoć su u Palači Dverce u Zagrebu izabrani finalisti ovogodišnje European Business Award u regiji.

U svojoj kategoriji, “Entrepreneur of the Year”, izabrana je i osječka tvrtka Air Pannonia u vlasništvu obitelji Vlašić. Priznanje je u ime tvrtke preuzela Zrinka Vlašić koja je o ovom priznaju za Avioradar samo kratko izjavila: “Ponosna nagrada za ponosnu Slavoniju!”

Air Pannonia je imenovana Nacionalnim prvakom za European Business Award, sponzoriran od strane RSM, najvećeg europskog poslovnog natjecanja koji je pokrenut za podizanje poslovne izvrsnosti u europskoj poslovnoj mreži.

Nagradu,u deset godina postojanja, podržavaju poslovni ljudi, akademici i predstavnici politike iz cijele Europe a ove godine su učestvovale 33 000 tvrtke iz 34 zemlje.Watch Full Movie Online Streaming Online and Download

Air Pannonia je izabrana nakon prve faze od strane neovisnog panela. Tvrtka je odabrana po osnovnim EBA vrijednostima: inovacija, etika i uspjeh, a sada će ići u drugu fazu natjecanja, koji uključuje video i javno glasovanje.

“Vrlo smo ponosni što je naša tvrtka izabrana da predstavlja Hrvatsku kao nacionalni prvak. European Business Award je široko priznat kao izlog za europske najdinamičnije tvrtke, a mi smo ponosni što smo prepoznati na ovoj razini.” – izjavili su u tvrtci.

Adrian Tripp, izvršni direktor European Business Award, rekao je: “Čestitam tvrtci Air Pannonia koja je izabrana da predstavlja svoju zemlju kao nacionalni prvak. Oni su ključni za uspjeh snažne poslovne zajednice u Europi, te su pokazali osnovne principe koje tražimo: inovacija, etika i uspjeh.”

Finalno natjecanje i proglašenje pobjednika se očekuje u svibnju 2017. vjerojatno u Dubrovniku.

<img class="multithumb" src="http://avioradar.hr/images/multithumb_thumbs/f_530_298_16777215_00_images_Air_Pannonia_z_vlasic4 project planning app.jpg” alt=”f_530_298_16777215_00_images_Air_Pannonia_z_vlasic4.jpg” width=”530″ height=”298″ />

FOTO: Obitelj Vlašić – Air Pannonia / EBA.

izvor: avioradar.hr

About admin

Check Also

Najsigurnije svjetske zrakoplovne kompanije za 2017. godinu

Airline Ratings, jedini svjetski specijalizirani portal za ocjenjivanje sigurnosti i kvalitete usluga u zrakoplovstvu, i …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *